OTAC OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE ILIĆ PROGOVORIO: Ostao zatečen iskazom svog sina, evo šta je sve rekao!

OTAC OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE ILIĆ PROGOVORIO: Ostao zatečen iskazom svog sina, evo šta je sve rekao!

Nakon jučerašnjeg saslušanja osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, otac osumnjičenog za saučesništvo u zločinu, R.D., izjavio je da je iznenađen iskazom svog sina. Istakao je da je dugo bio odsutan zbog obaveza i bolesti te da nije upoznat sa detaljima iskaza. Izrazio je sumnju u iskrenost tog iskaza, navodeći da se čini kao pokušaj prebacivanja krivice na njegovog sina. R.D. je takođe izjavio da veruje da situacija nije onakva kako se prikazuje i da sumnja da je dete “prodato”.

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić

Ovo složeno krivično delo, za koje se mislilo da će biti rešeno tokom jučerašnjeg saslušanja, postaje sve složenije jer se pojavljuju novi i kontradiktorni iskazi osumnjičenih. Najstariji član porodice, koji se branio ćutanjem, sada tvrdi da nije kriv i da nije upoznat sa događajima. S.J., takođe, nakon dva meseca ćutanja, iznosi nove tvrdnje koje kontrastišu sa ranijim izjavama.

Ovaj razvoj događaja dodatno komplikuje istragu, koju vodi VJT u Zaječaru, a koja još uvek nije uspela da locira telo male Danke Ilić, koja je nestala pod misterioznim okolnostima u martu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *