“KONTROL FRIK SAM, TO JE DIJAGNOZA!” Veliki intervju Tee Tairović! Ovako reaguje na uvrede kolega, a o dečku poručila SAMO JEDNO

“KONTROL FRIK SAM, TO JE DIJAGNOZA!” Veliki intervju Tee Tairović! Ovako reaguje na uvrede kolega, a o dečku poručila SAMO JEDNO

Tea Tairović okupila je predstavnike medija na brodu kako bi predstavila svoj novi album “Tea” i najavila veliki solistički koncert 21. septembra u Beogradskoj areni. Dok smo krstarili Savom, Tea nam je ispričala o maleru koji joj se dogodio na dan promocije albuma kada ju je udario grom pored automobila u Novom Sadu, uporedivši to sa pesmom “Udri me grome” sa novog albuma.

Tea Tairović

Govoreći o novom albumu, Tea je izrazila veliku sreću i euforiju zbog pozitivnih reakcija publike i njene sve veće prisutnosti u srcima slušalaca.

Na pitanje o tome kako izgleda njen slobodan vikend, Tea je otkrila da je noćni tip, ali voli nedelju ujutru i subotu uveče. Istakla je da retko kada ne radi vikendom i da ako se to i desi, provodi vreme kod kuće.

Tea Tairović

Tea je odbila da govori o tačnom finansijskom aspektu albuma, ističući da ulaganje u sebe uvek donosi benefite i da muzika nema cenu. Takođe, naglasila je da ne štedi na tekstovima pesama i da svaka pesma mora biti autentična.

Tea Tairović

Najavljujući koncert u Beogradskoj areni, Tea je istakla da će svaki koncert biti poseban, ali da uvek insistira na emotivnom i autentičnom izvođenju.

Kada je reč o negativnim komentarima, Tea je rekla da je samopouzdanje ne sme da zavisi od tuđih mišljenja, bilo pozitivnih ili negativnih. Takođe, primetila je manje sujete među kolegama u poslednje vreme, što smatra velikom pobedom.

Tea Tairović

Tea je otkrila da privatno voli da sluša tamburaše i da je posebno uživala na nastupima kolega poput Dženana Loncarevića, Sanje Vučić, Vesne Zmijanac, Dragan Mirković, Cece, Prijovićke i Nedeljka Bajića Baje.

Tea Tairović

Na pitanje o svom ljubavnom životu, Tea nije želela da otkriva detalje, ali je istakla da je srećna. Kada je reč o njenom ličnom identitetu, Tea smatra da je kompleksna ličnost i da ima još mnogo toga što će se otkriti u budućnosti.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *