ZAŠTO JE SLUČAJ DANKE ILIĆ NAJMISTERIOZNIJI U SRBIJI? OVIH 5 STVARI KOČI ISTRAGU: Istine o devojčici nema već mesecima!

ZAŠTO JE SLUČAJ DANKE ILIĆ NAJMISTERIOZNIJI U SRBIJI? OVIH 5 STVARI KOČI ISTRAGU: Istine o devojčici nema već mesecima!

Danka Ilić (2) iz Bora nestala je 26. marta, a ovaj slučaj postao je najmisteriozniji ikada u Srbiji, posebno nakon odbrane jednog od osumnjičenih za njeno ubistvo, Srđana Jankovića (50), koja je potpuno suprotna iskazu Dejana Dragijevića (50), koji se takođe tereti za isto krivično delo.

Osim različitih iskaza osumnjičenih, misteriju produbljuje i to što telo devojčice još uvek nije pronađeno, nema direktnih očevidaca samog zločina, a deo urađene DNK analize nije pokazao prisustvo bioloških tragova devojčice u automobilu kojim je navodno udarena i prevezena na deponiju gde je telo bačeno.

Dragijević i Janković

Istraga je otežana nedostatkom konkretnih dokaza. Iako je Dejan Dragijević priznao zločin i detaljno ga opisao na saslušanju, njegov kolega Srđan Janković negira sve tvrdeći da nisu videli devojčicu. Nedostatak direktnih svedoka samog zločina dodatno komplikuje situaciju. Snimci sa sigurnosnih kamera zabeležili su kretanje automobila osumnjičenih, ali nisu zabeležili sam čin zločina.

Takođe, veštačenje bioloških tragova iz automobila nije pokazalo poklapanje sa tragovima devojčice. Drugi deo DNK analize još uvek nije stigao u tužilaštvo, pa se čeka da li će pružiti nove informacije. Istražitelje takođe zbunjuje nedostatak informacija o lokaciji tela.

Nakon hapšenja Dragijevićevog oca i brata zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo, ni oni nisu otkrili gde se telo nalazi, tvrdeći da ne znaju. Dalibor, Dragijevićev brat, preminuo je u policijskoj stanici nekoliko sati nakon privođenja, dok je Dejanova majka iznenada preminula dok je pila kafu u komšiluku.

Ukratko:

1. Nema direktnih očevidaca ubistva.
2. Kamere nisu zabeležile sam čin ubistva.
3. Osumnjičeni su promenili iskaz.
4. Telo Danke Ilić još uvek nije pronađeno.
5. Prva DNK analiza nije pokazala tragove devojčice.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *