PRIČA NAJLEPŠE ADVOKATICE KOJA JE UMRLA DA BI JOJ DETE PREŽIVELO OSTAVLJA BEZ REČI Zbog njenog podviga plakala je Srbija

PRIČA NAJLEPŠE ADVOKATICE KOJA JE UMRLA DA BI JOJ DETE PREŽIVELO OSTAVLJA BEZ REČI Zbog njenog podviga plakala je Srbija

Advokatica Marija Takić Pešić, rođena 1989. u Leskovcu, ostavila je dubok trag kako u pravnoj struci, tako i u humanitarnom radu. Nakon završetka studija na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, specijalizovala se za porodično pravo, istaknuvši se kao uspešan advokat i zagovornik prava. Njena predanost advokaturi bila je prožeta altruizmom, često se angažujući u humanitarnim akcijama.

https://x.com/Zokii08/status/1595163381450698752

Njenom preranom smrću, četiri meseca nakon rođenja ćerke Lare, Srbija je izgubila ne samo izuzetnog stručnjaka već i velikog humanistu. Njena posvećenost i radost u pružanju pomoći najugroženijima ostavila je dubok trag u srcima mnogih, kako kolega advokata tako i ljudi širom zemlje.

https://x.com/Zokii08/status/1599516804635770881

Iako više nije među nama, njen suprug Zoran nastavlja njenu humanitarnu misiju, prikupljajući donacije za ugroženu i bolesnu decu kroz akciju “Srce sa juga”. Nastavak njenog nasleđa kroz humanitarni rad pokazuje koliko je njen uticaj bio dubok i trajan.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *