DEČAK NESTAO PRE 7 GODINA PA DOŠAO RODITELJIMA NA VRATA: Majka nije mogla da veruje svojim očima! Potom je isplivala JEZIVA ISTINA

DEČAK NESTAO PRE 7 GODINA PA DOŠAO RODITELJIMA NA VRATA: Majka nije mogla da veruje svojim očima! Potom je isplivala JEZIVA ISTINA

Til, koji je sada 21 godinu star, konačno se vratio kući nakon sedam godina nestanka. Još kao petnaestogodišnjak, u septembru 2017. godine, odlučio je da napusti svoj dom noseći samo nekoliko stvari u ranču – malo odeće, novčanik s 300 evra i svoju Plej stejšn. Iako je policija godinama tragala za njim, nije uspela da ga pronađe.

Dečak, put

U aprilu se Til napokon javio svojim roditeljima, koji su bili presrećni zbog njegovog povratka. Majka Roza Marija jedva je mogla da se zasiti gledajući svog sina.

Til je otkrio da je bio žrtva vršnjačkog nasilja i da je to bio glavni razlog njegovog bega. Osećao se nevidljivim i maltretiranim zbog svog fizičkog izgleda, ali nikada nije podelio svoje probleme sa svojom porodicom.

Nemačka Policija

Nakon što je odlučio da ode, Til je prvobitno putovao u Lingen kako bi posetio prijatelja koga je upoznao igrajući video igre preko interneta. Kada je shvatio da ne može više da podnese maltretiranje, kontaktirao je Kancelariju za mlade, ali nije dobio podršku koju je očekivao.

Nakon nedelju dana provedenih u blizini železničke stanice u Dizeldorfu, Til je odlučio da se neće vraćati kući. Na ulici je upoznao beskućnike s kojima je živeo godinu dana u napuštenoj industrijskoj hali. Kada su ostali bez posla, čuli su za mogućnost rada u Berlinu i odlučili da se presele.

Nemačka Policija

Tokom svih tih godina, Til se krio od autoriteta, nije bio prijavljen i strahovao je da će neko otkriti njegov identitet. Ipak, nakon emitovanja emisije o njegovom nestanku i ponude nagrade za informaciju o njegovom boravištu, počeo je da razmišlja o povratku.

Tek u aprilu ove godine, skupio je hrabrosti da kontaktira svog oca. Srećom, roditelji nisu bili ljuti što je pobegao, već su srećni što su ponovo zajedno.

Sada Til pomaže ocu u radovima oko kuće i trudi se da nadoknadi izgubljeno vreme sa svojom porodicom.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *