“MISLILA SAM DA SE ŠALI, A ONDA JE DOŠLA HITNA POMOĆ” Voditeljki RTS-a muž umro na letovanju, izgovorila reči koji izazivaju JEZU

“MISLILA SAM DA SE ŠALI, A ONDA JE DOŠLA HITNA POMOĆ” Voditeljki RTS-a muž umro na letovanju, izgovorila reči koji izazivaju JEZU

Jelena Popović, voditeljka RTS-a, otvorila je srce o gubitku supruga koji je neočekivano preminuo dok su bili na letovanju u Grčkoj sa svojom ćerkom Anom.

U emotivnoj ispovesti, Jelena je priznala da su ona i Ana morali da potraže psihoterapijsku pomoć kako bi lakše prebrodile ovaj težak period.

Jelena Popović Đorđević

– Bili smo u Grčkoj, na moru, kada se sve dogodilo, samo treći dan odmora. U početku sam mislila da se šali, da postoji neki način da se spasimo, ali kada je stigla Hitna pomoć, brzo sam shvatila da nije tako. Ana je bila sa nama na tom odmoru, dok je starija ćerka Nataša bila u Beogradu. Bio je to ogroman šok za sve nas. Ono što me je najviše preplašilo u tom trenutku, više nego sama vest, bila je reakcija koju sam čula od sebe. Sećam se da sam naglas izgovorila: “Ja ovo neću izdržati!” Strah koji sam osetila od sopstvenog glasa i izjave bio je neopisiv. Kada su nam rekli da je sve gotovo, da reanimacija nije uspela, jednostavno sam shvatila da je to bio kraj – rekla je Jelena u emisiji “RTS ordinacija”.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *