PEVAČICU SUPRUG HOĆE DA IZBACI NA ULICU SA BEBOM! Tvrdi da prolazi kroz pakao zbog bivšeg: Duguje 60.000 €, sada je našao BABU…

PEVAČICU SUPRUG HOĆE DA IZBACI NA ULICU SA BEBOM! Tvrdi da prolazi kroz pakao zbog bivšeg: Duguje 60.000 €, sada je našao BABU…

Bivša učesnica rijaliti programa i pevačica Marija Ana Smiljanić trenutno prolazi kroz teške trenutke nakon porođaja. Nedavno je javno otkrila da je ušla u brzu ljubavnu vezu sa ocem svog deteta, a nakon samo nekoliko dana su počeli da žive zajedno, da bi ubrzo nakon toga ponovo zatrudnela.

Marija Ana Smiljanić, Stars, Zadruga, finale

Međutim, Marija Ana tvrdi da je njen nevenčani suprug iskoristio i prevario zbog materijalnih razloga. Nakon raskida veze, tvrdi da je počeo da joj uzrokuje probleme u životu.

“Osoba pokušava da sabotira moj posao, kontaktira moje kolege i vlasnike klubova, preti im kako bi sprečio da nastupam bilo gde u gradu. Samohrano hranim svoje dete, a on želi da nas ostavi na ulici i uništi me. To se neće dogoditi!” – počinje Marija Ana svoju priču.

Marija Ana Smiljanić

Ona dalje ističe: “Ovaj čovek me je opljačkao, duguje novac meni i mojim prijateljima. Po gradu ga progone zbog dugova, saznao sam da duguje jednom čoveku 60.000 evra. Sada živi sa nekom ženom od 50 godina, troši njene pare i vozi njeno vozilo. Sa njom je samo zbog novca jer sam sigurna da nema dinara u banci. Upotrebljavao je kokain i to ga je uništilo. Imamo komplekse jer sam jača od njega u svakom smislu. Kada je shvatio da se ne može nositi sa mnom, počeo je da pravi probleme i vratio se starom načinu života, ponovo je počeo da uzima drogu i krade… Svi mu se smeju. Ostala sam sama sa svojim detetom i sada se on pokušava mešati u moj posao, preteći gazdama klubova da ne bih mogla da nastupam i zarađujem.”

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *