DIGLA SE NOVA BURA OKO ŠEJLINOG KONCERTA U TUZLI! Šuškalo se da i Ceca dolazi, sad se oglasila pevačica: Oduzeta mi je prilika…

DIGLA SE NOVA BURA OKO ŠEJLINOG KONCERTA U TUZLI! Šuškalo se da i Ceca dolazi, sad se oglasila pevačica: Oduzeta mi je prilika…

Nakon što su se danas pojavile spekulacije u medijima o mogućem koncertu Šejle Zonić u Tuzli uz prisustvo njene mentorke Svetlane Cece Ražnatović, Šejla je bila primorana da reaguje i demantuje te informacije. U svom saopštenju naglasila je da lažne vesti i nagađanja negativno utiču na njen poslovni i privatni život, kao i na njenu porodicu.

Šejla Zonić

Ona je istakla da je nakon pobede u takmičenju “Zvezde Granda” bilo mnogo glasina o njoj, kako profesionalno tako i privatno, ali da su se te spekulacije sada uzdigle na nivo koji ozbiljno ugrožava njenu karijeru i lični život. Molila je medije i javnost da ne šire dezinformacije i da prestanu sa iznošenjem neproverenih informacija.

Zvezde Granda, Finale, Viki Miljković

Šejla je takođe potvrdila da će ipak održati pobednički koncert, ali u svom rodnom gradu, Sanskom Mostu, zajedno sa kolegom Mirzom Selimovićem, i pozvala je svoje fanove da se pridruže tom događaju koji će se održati 28. jula na stadionu „Podgrmeč“.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *