TELENOVELA U BRESTAČU! Lazić zbog babe KRIJE da mu se majka udala! Milka NE DOZVOLJAVA Branki da dovede muža u kuću pokojnog sina

TELENOVELA U BRESTAČU! Lazić zbog babe KRIJE da mu se majka udala! Milka NE DOZVOLJAVA Branki da dovede muža u kuću pokojnog sina

Haos u porodici Darka Lazića nastao je zbog tajne udaje njegove majke Branke za Dragana Paunovića. Darku je teško palo saznanje o majčinom venčanju, posebno zbog baba Milke, majke svog pokojnog oca, koja nije podržavala prisustvo drugog muškarca u porodičnom domu. Darko je burno reagovao u javnosti negirajući venčanje i izražavajući nezadovoljstvo zbog medijske pažnje koja je usledila. Izvor blizak porodici otkrio je da je Branka tajno venčana i živi s novim suprugom u Beču, poštujući zahtev Milke da novi suprug ne ulazi u kuću u kojoj su živeli Darkovi roditelji. Darko je javno insistirao da se o tome više ne piše i da će razgovarati sa majkom i njenim partnerom o situaciji.

Branka Lazić, Dragan Paunović

Darko Lazić je snažno reagovao na vesti o venčanju svoje majke Branke, negirajući da je do tog venčanja došlo i tvrdeći da se to neće dogoditi dok je on živ. Prema informacijama, Darku smeta što je javnost saznala za udaju njegove majke. Iako je prvobitno sve negirao, kasnije je priznao da mu je supruga trudna, što je ranije skrivao. Izvor blizak porodici otkrio je da je Branka tajno venčana i da živi s novim suprugom u Beču. Glavni razlog Darkove besne reakcije je navodno stav njegove bake Milke, koja ne odobrava prisustvo drugog muškarca u kući u kojoj su živeli Darkovi roditelji.

Branka Lazić, majka Darka Lazića, Darko Lazić

Darko Lazić je izrazio jaku frustraciju kada su mediji javnosti saopštili informaciju o venčanju njegove majke. Rekao je da dok je on živ, to venčanje se neće dogoditi i da ga ne zanima šta drugi pričaju i pišu. Smatra da se preko njega i njegove majke pravi nepotrebna medijska buka. Darko je naglasio da nije želeo da mu odmor s decom i suprugom na moru bude narušen zbog ovakvih vesti. Javno je insistirao da se nije desilo venčanje, ali je kasnije izjavio da će se detaljno razgovarati s majkom i njenim partnerom o svemu što se dogodilo. Takođe je poručio partneru svoje majke da ne komunicira s novinarima jer to samo stvara dodatne probleme.

Darko Lazić, Branka lazić

Podsjetimo, i Darko Lazić se tajno vjenčao s Katarinom. Vjenčali su se u opštini uz prisustvo kumova, dok njihove porodice nisu znale za to. Sada je Branka uradila isto što i njen sin. Pokušali smo jučer nekoliko puta kontaktirati Lazića i ostale članove porodice, ali nisu odgovarali na naše pozive.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *