“KOGA BRIGA ŠTO SI DAVAO” Naš pevač BRUTALNO o RAZVODU Harisa i Meline, ove reči se Džinoviću SIGURNO NEĆE SVIDETI

“KOGA BRIGA ŠTO SI DAVAO” Naš pevač BRUTALNO o RAZVODU Harisa i Meline, ove reči se Džinoviću SIGURNO NEĆE SVIDETI

Haris Džinović nedavno se razveo od Meline posle 22 godine braka, što je i dalje predmet interesovanja javnosti. Pevač je nakon razvoda iznosio detalje o njihovom odnosu, uključujući i svoje finansijske uloge tokom braka, te je izrazio žaljenje što je dopuštao da se sve odvija na taj način. Ova situacija privukla je pažnju njegovog kolege Hasana Dudića, koji je podržao Džinovića ali je takođe izrazio nezadovoljstvo zbog toga što je Haris prebacio svoju bivšu suprugu za sve što joj je omogućio.

Hasan Dudić o razvodu Haris i Meline

Dudić je istakao da je “davao” svojoj ženi i da podržava Džinovića, ali je naglasio da nije u pravu u vezi sa očekivanjima od braka sa znatno mlađom ženom. Prema Dudićevim rečima, zbog razlike u godinama bilo je očekivano da će Melina, koja je mnogo mlađa od Džinovića, potražiti partnera koji je bliži njenim godinama. On je dodao da mlade žene poput Meline traže aktivan i pažljiv odnos od starijih partnera.

Hasan Dudić o Harisu Džinoviću i njegovim izjavama nakon razvoda

Haris Džinović je nedavno izjavio da je spreman za novu ljubav i naveo određene kriterijume koje želi da nova partnerka ispuni. Istakao je da je emocionalno dostupan i da traži ženu koja je normalna, svestrana, tolerantna, radna i ima stav.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *