“ANA SEVIĆ JE BILA UOBRAŽENA, ON JE BESNEO, NISMO MOGLI DA SPAVAMO OD NJEGA” Komšiluk Darka Lazića progovorio: Razmažen je!

“ANA SEVIĆ JE BILA UOBRAŽENA, ON JE BESNEO, NISMO MOGLI DA SPAVAMO OD NJEGA” Komšiluk Darka Lazića progovorio: Razmažen je!

Srećne vesti su stigle za Darka i Katarinu Lazić, jer će ove godine dobiti ćerku. Katarina je trenutno trudna, a Darko se trudi da joj udovolji u svemu što može. Domaći mediji su posetili komšiluk pevača kako bi saznali kakav je Darko kao komšija i kako se ponaša njegova supruga.

Darko Lazić

Komšinice su otkrile da je Darko mnogo promenio svoje ponašanje otkako je sa Katarinom. Prema njihovim rečima, deluje mnogo normalnije i mirnije u poređenju sa periodom nakon razvoda od Ane Sević. Ranije je bio poznat po divljanju, noćnim izlascima, vožnji brzo i bučno po selu, što je često remetilo njihov mir. Međutim, sada izgleda srećnije i češće se viđa sa svojom novom porodicom, uključujući i dolazak dece.

Takođe, saznalo se da je Darko trošio značajne sume novca u lokalnoj kafani, gde bi sa društvom ostajao do kasno u noć. O njegovom životu u kafani i velikim troškovima se pričalo u selu, a njegova majka je navodno imala mnogo briga zbog njegovog ponašanja. Ipak, komšinice su istakle da je sada sa Katarinom pronašao mirnije životno ispunjenje.

Darko Lazić, Katarina Lazić

Osim toga, opisano je kako su meštani proslavili vest o Katarininoj trudnoći, organizujući feštu sa muzikom i vatrometom u njihovom dvorištu. Svi su izrazili želje za srećom za novu bebu i nadali se da će se Darko konačno smiriti i prilagoditi svom godinama odgovarajućem ponašanju.

Komšije nisu imale mnogo pohvala za Darkovu prvobitnu suprugu Anu Sević, ali su izrazile nadu da će sadašnja situacija biti stabilna i harmonična za celu porodicu Lazić.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *