“MIROLJUB JE GURAO RUKU U DEKOLTE, NIJE SE BUNILA!” Zorica Brunclik šokirala izjavom o Bekuti: Kad sam videla, SRAM TE BRE BILO!

“MIROLJUB JE GURAO RUKU U DEKOLTE, NIJE SE BUNILA!” Zorica Brunclik šokirala izjavom o Bekuti: Kad sam videla, SRAM TE BRE BILO!

Zorica Brunclik nedavno je na društvenim mrežama postala tema nakon što se pojavio snimak kako stavlja novac koleginici Ani Bekuti u duboki dekolte dok je ova pevala. Zorica je sada objasnila da je to učinila iz zabave kako bi pokrila Anin dekolte.

"MIROLJUB JE GURAO RUKU U DEKOLTE, NIJE SE BUNILA!" Zorica Brunclik šokirala izjavom o Bekuti: Kad sam videla, SRAM TE BRE BILO!

“Iako ne pijem, ja sam veliki veseljak. Miroljub mi je nebrojeno puta govorio: ‘Ajde, ženo, popij nešto!’, ali ja sam rekla da sam dovoljno luda i bez toga”, rekla je Zorica. Kada je primetila Anin izazovan dekolte, odlučila je da ga malo “istapacira” novcem. “Ana je imala dekolte koji je bio prilično izazovan, i pomislila sam: ‘Sram te bilo u tim godinama!’ Tada sam odlučila da to malo pokrijem novcem. Kad se Ana nije bunila, Miroljub je krenuo, a ja sam joj rekla da gurne dublje”, objasnila je Zorica. Dodala je da su se sjajno zabavljali tom prilikom.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *