MILICA PAVLOVIĆ BLOKIRALA HRVATSKU! Fanovi oduševljeni, pevačica izašla na binu pa SKINULA SKORO SVE SA SEBE!

MILICA PAVLOVIĆ BLOKIRALA HRVATSKU! Fanovi oduševljeni, pevačica izašla na binu pa SKINULA SKORO SVE SA SEBE!

Milica Pavlović je započela svoj veliki solistički koncert u Zagrebu kao deo svoje regionalne turneje “Lav”. Iako je temperatura tokom dana bila skoro 40 stepeni, publika je sa svih strana Hrvatske došla da uživa u spektaklu “seksi sinjorite”. Par sati pre početka koncerta, ulice oko Arene su bile zagušene, što je uzrokovalo kašnjenje u početku nastupa.

Milica Pavlović

Prema saznanjima, na koncert je došlo impresivnih 15.000 ljudi. Milica je započela koncert pred prepunom Arenom, obučena kao boginja na zlatnom prestolu sa krunom, uz zvuke istoimenog hita. Nosila je potpuno novi autfit – zlatnu mini haljinu ukrašenu sa 5.000 Swarovski kristala i zlatnim šlepom dužine 3 metra.

Milica Pavlović

Uz veliko oduševljenje publike i skandiranje njenog imena, Milica je brzo skinula šlep sa sebe i nastavila da pleše i peva sa fanovima koji su mesecima čekali ovaj događaj. Hitovi poput “Hej ženo”, “Operisan od ljubavi”, “Pakleni plan”, “Selfi” nizali su se jedan za drugim, dok je publika u glas pevala sve pesme sa svojom omiljenom pevačicom.

Milica Pavlović

Takođe, tokom večeri na bini će joj se pridružiti tri specijalna gosta, među kojima je i Saša Matić, sa kojim će izvesti duet “Oko moje”.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *