MILICA PAVLOVIĆ U ZAGREBU TRAŽILA DA JOJ DONESU NEŠTO ŠTO IMA SAMO U ŠVAJCARSKOJ: Pevačica pred spektakl kida kako izgleda (FOTO)

MILICA PAVLOVIĆ U ZAGREBU TRAŽILA DA JOJ DONESU NEŠTO ŠTO IMA SAMO U ŠVAJCARSKOJ: Pevačica pred spektakl kida kako izgleda (FOTO)

Milica Pavlović će danas održati koncert u zagrebačkoj Areni. Oko 14 časova stigla je u pratnji svog tima, jednostavno obučena ali sa skupocenim modnim detaljima koji su privukli pažnju.

Prethodne noći je imala generalnu probu sa bendom i plesačima, gde je izvela kompletnu predstavu i isprobala nove kostime za brze promene, s obzirom na vremenska ograničenja. Probna izvedba je protekla besprekorno, te će danas imati samo probu sa specijalnim gostima.

Milica Pavlović

Iako je prvobitno planirala dva gosta, u zadnji čas je odlučila da će joj se na sceni pridružiti i treći gost.

Iako bi se očekivalo da je zahtevna u vezi sa opremom bekstejdža, Milica je zapravo vrlo jednostavna i skromna. Jedino što je tražila za svoj bekstejdž su voda, koštunjavo voće i aparat za kafu. Kao veliki ljubitelj kafe, posebno joj je važno da ima aparat za kafu, a dan pre dolaska u Zagreb stigla je sveže samlevena kafa iz Švajcerske, brenda koji je otkrila dok je živela kod svog oca u toj zemlji i radila u štampariji.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *