SVETLANA SE UDALA ZA TURČINA I PRESELILA U ISTANBUL: U šta se moj život pretvorio za samo godinu dana!

SVETLANA SE UDALA ZA TURČINA I PRESELILA U ISTANBUL: U šta se moj život pretvorio za samo godinu dana!

Upoznajte Svetlanu, blogerku iz Rusije koja je šaljivo nazvana “supruga turskog sultana”. Nakon što se preselila iz Sankt Peterburga u Istanbul zbog ljubavi, Svetlana je odlučila da otkrije kako izgleda njen život nakon godinu dana braka u Turskoj.

https://www.instagram.com/p/By8Aespg-jV/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Mnogi su je upozoravali na moguće teškoće udaje za Turčina, ali ona nije slušala te savete. Danas, sa dvoje dece, shvatila je da je njen život u potpunosti promenjen. Ranije je radila dugi niz godina, ali sada ne radi jer njen muž obezbeđuje sve potrebno za porodicu, pružajući joj podršku i zaštitu.

https://www.instagram.com/p/Bxl8bsZColc/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Međutim, život u Turskoj donosi i izazove. Deca su često meta uvreda na ulici, nazivana raznim pogrdnim imenima, ali Svetlana se trudi da na to reaguje sa osmehom. Njen suprug insistira da se po kući ne nosi samo dugačka majica, zbog čega se često sukobljavaju oko oblačenja i pripremanja hrane. Svetlana takođe ističe da se u Turskoj drugačije gleda na hranu, posebno na lokalni doručak koji ona nije privikla da jede.

https://www.instagram.com/p/ByF6fzxCB87/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Uprkos izazovima, Svetlana primećuje i pozitivne strane turske kulture, kao što su visok standard medicinske opreme po pristupačnim cenama, te često korišćenje privatnih bolnica za porođaje. Ona i dalje neguje svoje pravoslavne običaje i praznike iz Rusije, što njen suprug podržava. Svetlana se prilagođava novom životu u Istanbulu, istražujući i deleći svoje iskustvo putem svog bloga i društvenih mreža.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *