3 FRIZURE KOJE PODMLAĐUJU: Najbolja opcija je KRAĆA KOSA, profesionalci dali VRHUNSKE IDEJE! (FOTO)

3 FRIZURE KOJE PODMLAĐUJU: Najbolja opcija je KRAĆA KOSA, profesionalci dali VRHUNSKE IDEJE! (FOTO)

Razumem, duga kosa je zaista divna, ali zahteva mnogo vremena i pažnje da bi se održavala. Stručnjaci se slažu da je kada je reč o podmlađivanju izgleda, kratka kosa najbolji izbor.

Ako želite promenu, predlažu se frizure poput produženog boba koji može osvežiti izgled. Za one koji ne preferiraju kratku kosu, srednje dužina je odlična opcija. Ova frizura je elegantna, vizuelno produžuje vrat, ističe crte lica i, što je najvažnije, može vas pomladiti.

https://www.instagram.com/p/CA5xN0_hWD3/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Šiške su takođe sjajan način da promenite izgled bez velikog šišanja. One oko očiju mogu naglasiti vaš izraz, ali je bitno da ne budu prekratke. Ovaj stil, sa šiškama i mekim slojevima kose oko lica, može stvoriti nežan i blag izgled.

https://www.instagram.com/p/CJ6UgCJDzsv/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Za frizuru srednje dužine ili šiške, preporučuju se lagane lokne ili razbarušena kosa, jer ravna kosa može delovati previše ozbiljno. Ako ste za kratku kosu, možete eksperimentisati sa stilom koji ima volumen. To je kratka kosa sa dodatnom gustinom, što može dodatno naglasiti mlađi izgled. Možete postići ovaj efekat prirodnim volumenom ili uz pomoć feniranja, viklera i odgovarajućih proizvoda za negu kose.

https://www.instagram.com/p/B_-Y7s1Dvwp/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Sve u svemu, bez obzira na vaš izbor, važno je eksperimentisati i pronaći frizuru koja vam najbolje odgovara, a istovremeno osvežava vaš izgled.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *