ON JE KRALJ ŠATRE! Pevač zakazan godinu dana unapred, zarađuje više od VEĆINE ZVEZDA, a javnost ga gotovo i ne zna

ON JE KRALJ ŠATRE! Pevač zakazan godinu dana unapred, zarađuje više od VEĆINE ZVEZDA, a javnost ga gotovo i ne zna

Radosav Begović, poznatiji kao Roki, stekao je veliku popularnost kao pevač na privatnim veseljima, zbog čega ga mnogi nazivaju “kraljem šatre”. Njegov nadimak potiče još iz detinjstva kada ga je drug nazvao Roki bez posebnog razloga, a kasnije je postao prepoznatljiv u muzičkom svetu.

Roki Begović

Roki je rođen sa muzičkim talentom – počeo je da svira harmoniku sa samo šest godina, dok je pevanje ozbiljnije započeo sa 17. godina. Njegov repertoar obuhvata pesme poput “Lasto moga proleća” i “Pismo”, a poznat je i po obradama starih hitova. Poznat je i po nastupima širom Srbije i u dijaspori, gde je vrlo tražen.

Osim što je pevač, Roki je često nazivan “nekrunisani kralj srpske dvojke i bakšiša”, zbog svoje popularnosti i prijema kod publike na veseljima. Iako je dugo u braku i ima troje dece, priznao je da zbog obaveza puno radi i slabo provodi vreme sa porodicom, što je iznenadilo mnoge u javnosti.

Roki Begović

Jednom prilikom je pomenut kao “doktor za dušu”, aludirajući na svoj uticaj na publiku kroz muziku. Iako je posvećen svojoj karijeri, trudi se da svaki slobodan trenutak provede sa svojom suprugom i decom, ističući važnost porodičnih vrednosti uprkos zahtevnom poslu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *