Stiže nam retrogradni Saturn 29. juna, s njim i karmičke lekcije: Evo kako će delovati na sve znake, oni mogu procvetati

Stiže nam retrogradni Saturn 29. juna, s njim i karmičke lekcije: Evo kako će delovati na sve znake, oni mogu procvetati

Saturn će 29. juna ući u retrogradnu fazu u znaku Riba, što simbolizuje fokusiranje na duboke i nesvesne emocije. U astrologiji, Ribe su povezane s fantazijama, duhovnošću i nesvesnim procesima, pa će tranzit Saturna kroz ovo sazvežđe do 15. novembra izazvati ponovno suočavanje s emocionalnim lekcijama koje smo možda zapostavili.

Ovo razdoblje sledi nakon perioda od 19. marta do 8. juna kada smo bili suočeni s izazovima i emocionalnim turbulencijama. Saturn, planeta jasnoće i odgovornosti, tokom retrogradne faze traži da se dublje razmotre emocionalna pitanja i da se postigne duhovna svest. Na primer, ako postoje problemi u vezi, retrogradni Saturn može podstaći potrebu za otvorenim i dubokim razgovorima s partnerom, ili čak dovesti do odluka o prekidu veze.

Znak Riba naglašava duhovni rast i introspekciju, a Saturnova retrogradnost može doneti naglašenu potrebu za promenama koje podržavaju emocionalni i duhovni razvoj. Pomračenje 18. septembra dodatno će pojačati ove uticaje, otvarajući prostor za introspekciju i suočavanje s prošlošću. Ovaj period može biti izazovan, ali donosi i priliku za dublje razumevanje i terapiju, možda kroz podršku prijatelja, psihologa ili drugih bliskih osoba.

Astrološki gledano, ova kombinacija Saturna u Ribama tokom retrogradnog perioda i pomračenja naglašava važnost duhovnog rasta i emocionalne autentičnosti kao ključne teme za naredne mesece.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *