SRBIJA JE PLAKALA ZBOG NJEGA , A ON SADA NAPUŠTA BALKAN! Odlučio da promeni ime i ode odavde: Ne mogu više da se nosim…

SRBIJA JE PLAKALA ZBOG NJEGA , A ON SADA NAPUŠTA BALKAN! Odlučio da promeni ime i ode odavde: Ne mogu više da se nosim…

Marko Bošnjak, poznat kao pobednik “Pinkovih zvezdica”, nekada je svojim emotivnim nastupima dirnuo Srbiju. Danas kao mladić nastavlja svoju muzičku karijeru, ali nedavno je odlučio da odgovori na komentare koji su se pojavili povodom njegove poslednje objavljene pesme.

Marko Bošnjak

Ironično je odgovorio na kritike koje sugerišu da iza njega stoji neka agenda i da mu nedostaje talenat, ističući da, ako ljudi ne vide njegov talenat, onda sigurno ne postoji. Dodao je da, da je iza njega neka agenda, već bi bio na nivou Bijonse, ali da njegov život ne ide u tom smeru. Sarcastično je poručio da bi radije oprao podove nego što bi podnosio takve komentare.

Bošnjak je najavio da će uskoro izdati svoj prvi i poslednji album, objašnjavajući da više ne želi da snima muziku na Balkanu i da razmišlja o odseljenju kako bi živeo negde daleko od “ovog primitivizma”. Planira da nastavi stvaranje muzike pod drugim imenom, na drugom jeziku.

Nedavno je izrazio nezadovoljstvo i kritiku prema koleginici Anđeli Ignjatović Breksvici zbog njenog stilskog preokreta sa modernih na evrovizijske pesme, nazivajući njen prethodni stil “blamantnim”.

Ovaj preokret u Bošnjakovoj karijeri i stavu izazvao je pažnju medija koji su preneli njegove izjave.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *