ŠOK U PROGRAMU UŽIVO! Asmin poslao poruku Dušici Jakovljević, ona je pročitala pred Stanijom, starleta pocrvenela od sramote

ŠOK U PROGRAMU UŽIVO! Asmin poslao poruku Dušici Jakovljević, ona je pročitala pred Stanijom, starleta pocrvenela od sramote

U emisiji “Elita – specijal”, voditeljka Dušica Jakovljević obratila se Asminu Durdžiću zbog poruke koju joj je poslao, što je izazvalo neprijatnost njegovoj devojci Staniji Dobrojević. Durdžić je u poruci napisao: “Završi to, da ja ne bih završio”, na šta je Dušica javno odgovorila ističući da u njenoj emisiji nema mesta za takve pretnje, već samo za njeno vođenje programa. Stanija se nakon toga obratila, izvinjavajući se u ime njega i sebe zbog situacije koju mora da trpi, ističući da je Durdžić svestan problema koji je izazvao.

Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić

Sita Ahmić

U istoj emisiji je diskutovano o Aneli Ahmić, koja je prekinula trudnoću nakon što je ostala u drugom stanju sa Markom Janjuševićem Janjušem. Odluku o prekidu trudnoće je donela zbog konflikta sa Durdžićem i svakodnevnih sukoba. Nakon zahvata, Aneli je dobila tužbu od Ena Janjušević, bivše žene Janjuša, što je dodatno zakomplikovalo situaciju.

Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš

Janjuš je reagovao na tužbu ističući da očekuje probleme i da više neće biti normalnog odnosa između njih dvoje. Kritikovao je javne komentare o njihovoj situaciji i najavio moguće pravne korake.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *