Nikad se više neću okupati na Jadranu: Turista se šokirao prizorom na našem primorju, a mnogi kažu da jako preteruje

Nikad se više neću okupati na Jadranu: Turista se šokirao prizorom na našem primorju, a mnogi kažu da jako preteruje

Jedan TikToker izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama svojim neprijatnim iskustvom na plaži u Hrvatskoj. Opisujući svoje iskustvo, mnogi su reagovali različito, neki su mislili da preteruje.

TikToker je snimio video u kojem je opisao šokantnu situaciju koju je doživeo u Jadranskom moru. Izrazio je svoje zaprepašćenje:

jadransko more, more

“Ne mogu da verujem šta sam upravo video svojim očima. Odlučio sam da budem avanturista kao Bear Grylls i skočio sam u more. Plivam kao delfin, a onda odjednom… Kaka! Kaka pliva prema meni. Ne mogu da dišem! Neko je bio toliko bezobrazan da obavi nuždu u moru prepunom jahti. Čak sam video i kukuruz u kaki. Nikada više neću skočiti u ovo more! Nikada!”

Mnogi korisnici su se zabavljali njegovom nezgodom. Jedan od komentara je bio: “Dobrodošao na Balkan”, dok su drugi jednostavno pravili šale na račun njegove reakcije.

Iako su neki mislili da je njegova reakcija preterana, video je izazvao veliku pažnju i raspravu na društvenim mrežama o higijenskim problemima na plažama.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *