SVEKAR JOJ KUPIO CELI SPRAT U KULI BEOGRAD ZA 5 MILIONA €: Jani malo 3 stana, pazarila TRIPLEKS u Beogradu na vodi za 500.000€!

SVEKAR JOJ KUPIO CELI SPRAT U KULI BEOGRAD ZA 5 MILIONA €: Jani malo 3 stana, pazarila TRIPLEKS u Beogradu na vodi za 500.000€!

Pevačica Jana Todorović, koja već živi u velikoj kući u Jajincima, navodno je nedavno kupila još jednu nekretninu u Beogradu. U pitanju je stan u izgradnji u kompleksu Beograd na vodi, čija se gradnja privodi kraju. Stanovi u ovoj zgradi su vrlo ekskluzivni, neki čak dupleks ili tripleks, raspoređeni u kaskadama što je retkost čak i na svetskim destinacijama. Jana je odlučila da kupi ovaj stan koji se prostire na oko 200 kvadratnih metara, iako cena prelazi pola miliona evra.

Jana Todorović

Jana i njen suprug Ivan, koji su u braku već 23 godine, planiraju da sve svoje nekretnine prepuste njihovoj jedinici, njihovoj ćerki, koja je rođena u Las Vegasu, poseduje njihovo državljanstvo i veoma je ambiciozna. Takođe, Jana već poseduje tri stana u Kuli Beograd, svaki vredan više od milion evra, a prošle godine je dobila još jedan stan na poklon od svog svekra Svete Todorovića, poznatog biznismena.

Jana Todorović, Sveta Todorović

Svetin ulazak u Kulu Beograd, gde je kupio ceo sprat za 15 miliona evra, omogućava Jani i Ivanu pristup privilegijama kao što su poseban ulaz, spa-centar, bazen, teretana i restorani, slično kao gostima ekskluzivnog hotela.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *