IMA NEKA TAJNA VEZA? OŽENJEN KOŠARKAŠ PARTIZANA ODUŠEVLJEN AFRIKOM: Javno ga podelila, a onda su usledili komentari: NE DIRAJ GA

IMA NEKA TAJNA VEZA? OŽENJEN KOŠARKAŠ PARTIZANA ODUŠEVLJEN AFRIKOM: Javno ga podelila, a onda su usledili komentari: NE DIRAJ GA

Sandra Afrika privlači pažnju i sportista, što može biti zbog njenog fatalnog izgleda ili popularnih pesama, ali tačan razlog nije potpuno jasan. Nedavno stigao košarkaš Ife Lundberg u Srbiju i priključio se Partizanovom timu, iako ne govori dobro srpski jezik, dobro je upoznat sa pevačicom Sandrom Afrikom.

Ife Lundberg

Lundberg je na svom Instagram profilu objavio svoju sliku uz pesmu “Devojka tvog druga”, jedan od najvećih hitova Sandre Afrike. Sandra je primetila objavu i podelila je na svom Twitter nalogu, pitajući svoje pratioce ko mu je prvi pustio njenu pesmu.

Sandra Afrika

Reakcije na ovu situaciju su bile raznolike. Dok su neki sugerisali da Sandra treba da se distancira jer je Lundberg oženjen i ima dete, drugi su komentarisali kako bi on bio još bolji košarkaš pored nje.

Sandra Afrika je poznata po tome što privlači pažnju sportista. Ranije se povezivala sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, kao i košarkašem Nikolom Milutinovim i fudbalerom Lukom Jovićem, mada je ona uvek negirala te navode.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *