MILJANU AUTO ODBACIO 20 METARA, SNIMAK ŠOKIRAO SRBIJU Dan nesreće slavi kao slavu “Bog je bio uz mene, bilo je SUĐENO DA PREŽIVIM”

MILJANU AUTO ODBACIO 20 METARA, SNIMAK ŠOKIRAO SRBIJU Dan nesreće slavi kao slavu “Bog je bio uz mene, bilo je SUĐENO DA PREŽIVIM”

Miljana Živković, 27-godišnjakinja iz sela Pukovac u doljevačkoj opštini, pre deset godina preživela je tešku saobraćajnu nesreću u Nišu koja je skoro odnela njen život. Na pešačkom prelazu je udario automobil “audi kvatro” vozača Aleksandra Sabolića, švajcarskog državljanina. Nesreća je bila toliko ozbiljna da je Miljana zadobila multiple prelome lobanje, desne nadlaktice, obe potkolenice, karličnih kostiju i drugih povreda, uz obilno krvarenje i unutrašnje povrede. Mesecima je provela u bolnici i na rehabilitaciji, ali uspela je da se potpuno oporavi.

Niš, Pešački, Audi, Gašenje, Miljana Živković

Aleksandar Sabolić je priznao krivicu za nesreću u kojoj je vozio znatno brže od dozvoljene brzine. Nakon prvostepene presude, kojom mu je izrečena istovetna kazna, tužilaštvo je uložilo žalbu i Sabolić je na kraju osuđen na deset meseci zatvora, što je izazvalo javno nezadovoljstvo zbog relativno blage kazne.

Miljana Živković, Aleksandar Sabolić

Miljana, osim jedva primetnog ožiljka na čelu i tragova fiksatora na ruci, nema trajne fizičke posledice. Psihički je prevazišla traumu nesreće, potpuno zaboravivši detalje i boravak u bolnici. Izrazila je zahvalnost što je preživela i sada živi punim životom, završava studije arhitekture, radi i planira da osnuje porodicu.

Gaženje, Niš, Pešački, Miljana živković

Gaženje, Niš, Pešački, Miljana živković

Njena porodica slavi 7. jun kao krsnu slavu u znak zahvalnosti što je Miljana i dalje sa njima, što je postala vegetarijanka i sanja o otvaranju prihvatilišta za napuštene životinje. Srećna je što ima priliku da ostvari svoje snove, svestrana je kao svaka devojka njenih godina i gleda sa optimizmom u budućnost.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *