VLASNICI ZATVARAJU KLUBOVE ZBOG OGROMNIH HONORARA PEVAČA! Nastupi im traju po 45 minuta, evo koliko naplaćuju! “PLJUJU NAM U FACU”

VLASNICI ZATVARAJU KLUBOVE ZBOG OGROMNIH HONORARA PEVAČA! Nastupi im traju po 45 minuta, evo koliko naplaćuju! “PLJUJU NAM U FACU”

Nedavno se oglasio menadžer jednog od najpoznatijih klubova u Srbiji kritikujući visoke cene koje pevači traže za svoje nastupe, što je pokrenulo lavinu reakcija među vlasnicima klubova kako u dijaspori, tako i u Srbiji. Ovi vlasnici su počeli da zatvaraju svoje diskoteke zbog finansijski neodrživih uslova koje nameću pevači.

Saša Matić

Jedan od klubova u Parizu, poznat po srpskoj muzičkoj sceni, objavio je na svom Instagramu da će prestati sa radom zbog nepristojnih cena koje pevači zahtevaju. Ova odluka je izazvala podršku i odobravanje među kolegama iz industrije, koji su se složili da je potrebno stati na kraj prenaduvanim honorarima nekih pevača.

Estradni klubovi

Situacija nije bolja ni u Srbiji, gde se jedna od najvećih diskoteka na jugu zemlje takođe priprema da zatvori svoja vrata zbog istog problema. Klub je dovodio velike zvezde estradne scene poput Teodore, Aleksandre Prijović, Jelene Karleuše, Đanija i Slobe Radanovića, ali su se suočili sa gubicima jer su visoki honorari pevača rezultirali manjom potrošnjom pića od strane gostiju.

Iako klubovi privlače veliki broj posetilaca kada nastupaju popularne zvezde, što potvrđuju punu salu, to nije bilo dovoljno da se nadoknade visoki troškovi honorara. Odluka o zatvaranju klubova je rezultat neodrživosti poslovanja u trenutnim uslovima na estradnoj sceni, gde se cene nastupa ponekad ne koreliraju sa stvarnim ekonomskim mogućnostima klubova.

Ovi događaji ukazuju na ozbiljne izazove sa kojima se suočava industrija noćnih klubova u vezi sa visokim troškovima nastupa estradnih zvezda, što dovodi do značajnih promena i neizvesnosti za budućnost ovih lokala u Srbiji i inostranstvu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *