ONA JE NAJBITNIJA ŽENA U ŽIVOTU MILANA MILOŠEVIĆA! Voditelj je objavio njenu sliku i raznežio čitavu javnost

ONA JE NAJBITNIJA ŽENA U ŽIVOTU MILANA MILOŠEVIĆA! Voditelj je objavio njenu sliku i raznežio čitavu javnost

Milan Milošević već godinama gradi uspešnu voditeljsku karijeru, a mnogi vole da gledaju emisije koje on vodi. Pored pojavljivanja na televiziji, Milošević je veoma aktivan i na društvenim mrežama, gde deli momente iz svog privatnog života.

Bora Santana, svadba, Milica Kemez, Milan Milošević

Ovog puta, objavio je fotografiju svoje majke uz natpis “Moje” i srce. Milan je često govorio o tome koliko je vezan za majku, a više puta je objavljivao njihove zajedničke fotografije.

Milan Milošević

Njegova majka je jednom prilikom za medije govorila o sinu, ističući koliko je ponosna na njega, posebno kada se uselio u svoju kuću u Zemunu nakon dve decenije podstanarskog života. Rekla je da je ponosna na svaki njegov korak, na to kako se ponaša u javnosti i privatno, te što ne zaboravlja ljude koji su mu pomagali kada je bilo teško.

Istakla je da je Milan imao teško detinjstvo i mladost ispunjenu bolom, nemirom i tugom, ali da se dobro nosi sa svim tim. Opisala ga je kao borca koji se suočio sa mnogim izazovima, podsećajući se kako je noću vraćao iz Sremske Mitrovice u Beograd jer nije imao novca za autobus, samo da bi platio račune za kuću. Kazala je da se Milan radovao i najmanjim stvarima, kao što je banana ujutro, i da je uvek bio skroman. Počeo je da radi sa 17 godina i nosio je teret celog domaćinstva na svojim plećima.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *