POGLEDAJTE DVA DANA JE OSJEĆALA SIMPTOME! Supruga Cetinskog zanemarila znakove moždanog udara

POGLEDAJTE DVA DANA JE OSJEĆALA SIMPTOME! Supruga Cetinskog zanemarila znakove moždanog udara

Tony i Dubravka Cetinski pohvalili su se svojim 10. vjenčanjem u siječnju, a preseljenjem u Istru potpuno su se promijenili kako bi poboljšali stvari. U nadi da će nekome pomoći, par je nedavno podijelio informacije o svojoj obitelji, bolesti i oporavku.

Naime, Dubravka je u lipnju 2019. doživjela moždani udar. Bolne trenutke ljubavi i molitve pretvorili su u iskustvo kojim žele pomoći drugima, a ovaj tragični događaj ostat će zauvijek urezan u njihovim životima.

Dubravka je za Story rekla kako se suprug i ja baš ne volimo prisjećati tog dana i opisivati ga. No, dodala je, “sretna sam ako će moja javna prezentacija nekome pomoći.”
“Dva dana prije osjetio sam trnce koje sam ignorirao. Trećeg dana su mi desna ruka i desna noga uklonjene, počele su pristajati i nedavno sam pao”, komentira.

“Čuo sam da je vikala, i kako je vikala tako je pala. Onda sam došao na terasu, vidio da se trese, imala je moždani udar koji se pokazao kao ‘odličan bol’, stvarno je najozbiljnije vrsta epilepsije, koliko ja to shvaćam. Nećete odmah znati što je to. Nije bilo važno jer je nakon toga ispustila takav dah i mislio sam da je gotovo. Međutim, to je taj proces kad se smiri i nekako nađe.

“Oporavak je dug i mukotrpan, no to ne znači da je nezamisliv. Suočavam se s posljedicama, puno se brže umaram, mučim se s pisanjem, koncentracijom, čitanjem, pomalo govorim. Uostalom, svi znaju da su fizički i psihički zdravlje uvijek treba biti na prvom mjestu. Naš temelj je mentalno zdravlje. Moja obitelj i supruga su mi najveća podrška. Zahvalan sam svim molitvenim zajednicama koje su molile za moje ozdravljenje i za mene. Izliječila sam ljubav i molitva.

Dodala je da nastavlja s terapijom.

“Za moje pojmove, moždani udar se pokazao kao odličan mal – epileptični napadaj, dva puta. To je razlog zašto uz tablete za smanjenje krvi dodatno pijem i antiepileptik. Što se tiče sporta, neću baš imati mogućnost testiranja moja upornost više nije ograničena, ali postoje prilagođene vježbe koje cijenim”, rekla je.

Da podsjetimo, Tony i Dubravka spojili su se u Las Vegasu 2014. godine te su koordinirali festivalom u Naval Commander Innu u Vinkovcu, a kasnije iu Zagrebu. 2021. vjenčali su se u Opatiji, a njihovi gosti uživali su u slavlju. Par, koji je u siječnju proslavio devetu godišnjicu braka, posljednje dvije godine živi glazbom i putovanjima.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *