MILAN MILOŠEVIĆ JE IMAO TEŠKU SUDBINU, A OVO JE BILO NAJTEŽE: Zvali su me da mi kažu da je moja majka preminula u bolnici

MILAN MILOŠEVIĆ JE IMAO TEŠKU SUDBINU, A OVO JE BILO NAJTEŽE: Zvali su me da mi kažu da je moja majka preminula u bolnici

Voditelj Milan Milošević podelio je detalje svoje teške životne priče, prisetivši se detinjstva, pokojnog oca, svoje braće i porodičnih odnosa, naglašavajući koliko je blizak sa svojom majkom. Ponosan na svoj životni put, Milan je istakao da je bio bogat i lepim i ružnim iskustvima. Počeo je javni posao u kasnim tridesetim, što je bila teška odluka, a zbog nemogućnosti da se nosi sa tuđim mišljenjima, tražio je pomoć psihologa.

Milan Milošević

Milan je otkrio da su njegovoj majci javljali lažne vesti da je on poginuo, a njemu da je majka preminula, što su bile teške situacije jer je majka lošeg zdravlja. Vrlo su povezani, rođeni na isti dan, i često se prisećaju prošlosti, što ponekad donosi suze. Njegova majka se nikad nije pomirila s gubitkom sina koji je izvršio samoubistvo 1999. godine, dok drugi sin, koji boluje od cerebralne paralize, živi u domu. Milan ga posećuje, ali majka ne može zbog straha i zdravstvenih razloga, pa komuniciraju preko video-poziva.

Milan je zamerio ocu što nije bio prisutan u njegovom životu, uvek ga sputavajući, čak ga je prisilno upisao u srednju školu s namerom da ga pošalje da radi u Nemačkoj. Ipak, Milan je sve oprostio ocu na samrti, zahvaljujući majci za to što je postao takav kakav jeste.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *