Jedini koji imaju Božiju zaštitu na dlanu: Samo srećnici su rođeni u ovom znaku!

Jedini koji imaju Božiju zaštitu na dlanu: Samo srećnici su rođeni u ovom znaku!

Strelac, čiji je vladar planeta Jupiter, simbolizuje moć, uspeh, uživanje i božansku pomoć. Njegovi pripadnici su energični, otvoreni i nesputani, često se upuštaju u avanture i istraživanja. Simbolizuju daljine, putovanja, kosmopolitski duh i visoka moralna načela. Strelčevi ne ostaju pored partnera kojeg više ne vole, a privlače ih različite kulture, zemlje i običaji.

Foto: Shutterstock

Strelčevi su po prirodi kockari, spremni da sve stave na kocku u jednom trenutku. U komunikaciji su direktni i iskreni, često detinjasto naivni, ali uvek pošteni. Velikodušni su, nekad i rasipni, uživaju u luksuzu, proslavama i društvenim događajima. Žele slobodu i nesputanost, mrze ograničenja i rutinu.

Estetski su privlačni, sportski građeni, često se bave plemenitim sportovima poput tenisa. Strelčevi poštuju tradiciju, ali idu svojim putem, te su često sveštenici, astrolozi ili proroci. Jupiter im donosi velike nagrade i priznanja, kako u sportu tako i u ratu.

Međutim, Strelčevi nisu uvek laki za saradnju, mogu biti strogi i oholi. Njihova kazna je više neprijatna nego tragična, jer za hedoniste poput njih, najveća kazna je biti bez užitaka i novca. Njihovi životni apetiti su veliki, ali se često i ostvare.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *