OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Zoran na dan sahrane ubijene supruge otkrio šta je Jelena učinila za Indi: Bila je presrećna što je uspelo

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Zoran na dan sahrane ubijene supruge otkrio šta je Jelena učinila za Indi: Bila je presrećna što je uspelo

Izjave koje su Zoran Marjanović i pevačica Indira Aradinović Indi, sada u emotivnoj vezi, davali nakon ubistva Jelene Marjanović, sada imaju dodatnu težinu. Kompozitor, koji je osuđen za ubistvo supruge, a trenutno mu se ponovo sudi, u intervjuu za Kurir na dan Jelenine sahrane pomenuo je Indi.

Zoran Marjanović, Indira Indi Aradinović

Rekao je da je njegova pokojna supruga učila Indi da peva. Naime, Indi je došla da izjavi saučešće i spomenula je pesmu “Bato, bre”, koju je Jelena pomogla da se realizuje, što je Indi dovelo do uspeha. Jelena je bila presrećna zbog Indi i nije pokazivala zavist.

Zoran Marjanović, Indi Aradinović, Jelena Marjanović

Osam godina kasnije, Zoran i Indi su viđeni zajedno na privatnom bazenu, razmenjujući nežnosti, što je potvrdilo njihovu vezu. Indi je bila bliska s Marjanovićima, prva je došla u kuću nakon Jeleninog nestanka i često se oglašavala na mrežama povodom tog slučaja, oslovljavajući Jelenu devojačkim prezimenom.

Zoran Marjanović, Jelena Marjanović, Indi Aradinović

Nakon Jelenine smrti, Indi je napisala na društvenim mrežama da je duboko potresena i da nije odgovorna za svoje ispade i nepromišljene reči, moleći za razumevanje.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *