“NAKON 3 DANA U MRTVAČNICI, PROBUDILA SAM SE” Tatjana tvrdi da je u raju srela UMRLOG SINA, u paklu videla demone i nesrećne duše

“NAKON 3 DANA U MRTVAČNICI, PROBUDILA SAM SE” Tatjana tvrdi da je u raju srela UMRLOG SINA, u paklu videla demone i nesrećne duše

Doktorka iz Ukrajine, Tatjana Anisimova Bjelous, podelila je svoje neverovatno iskustvo sa smrću. Tvrdila je da je oživela tri dana nakon što je preminula tokom operacije u bolnici u Odesi 1991. godine. Njena porodica je došla po telo, ali su ih lekari iznenadili vestima da je Tatjana oživela.

Tatjana Anisimova Bjelous

Tatjanin suprug Večeslav je jedini verovao da će se njegova žena vratiti, tvrdeći da mu je Bog rekao. Tatjana, majka petoro dece, opisala je kako je njen duh napustio telo i kako je prošla kroz raj, čistilište i pakao.

Tatjana Anisimova Bjelous

Nakon što je umrla na operacionom stolu, Tatjana je rekla da je stajala pored svog tela i gledala kako je lekari pokušavaju oživeti. Kada su pokušaji oživljavanja prestali, krenula je kroz bolnički hodnik i videla supruga kako se moli za nju. Potom se našla u tunelu koji je vodio do svetlosti, gde je srela anđela koji joj je rekao da nije Hrist, ali da ga je Bog poslao.

Tatjana je otkrila da joj je Bog pokazao njen život kroz Knjigu života, gde je videla sve svoje grehe i pogreške. Anđeo ju je potom proveo kroz raj, gde je srela svoje preminulo dete i oca, a zatim je odvela u pakao, gde je videla užasne prizore patnje i mučenja.

Tatjana je opisala kako je videla demone koji muče duše u paklu i duše abortirane dece koja vrište. Takođe, videla je ljude koji nisu činili ni zlo ni dobro, a ipak su završili u paklu, kao i političara koji je sklopio pakt sa sotonom.

Nakon što je videla sve što joj je Bog želeo pokazati, anđeo ju je vratio u njeno telo. Tatjana sada svedoči o svom iskustvu, prenoseći poruku o Božjoj dobroti i važnosti pokajanja.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *