“TEK KAD SU GODINE PROŠLE, SHVATILA SAM DA SAM OSTALA ŽELJNA ŽIVOTA”: Ceca Bojković uživa u PENZIJI, a jedno ne propušta

“TEK KAD SU GODINE PROŠLE, SHVATILA SAM DA SAM OSTALA ŽELJNA ŽIVOTA”: Ceca Bojković uživa u PENZIJI, a jedno ne propušta

Svetlana Bojković je velika dama i jedno od umetničkih simbola bivše Jugoslavije, poznata kroz nekoliko generacija. Njena suverena prisutnost u pozorištu i na televiziji, kao i ponosna uloga majke glumice Katarine Žutić, čine je istaknutom figurom. Iako je u osmoj deceniji života, zrači vitalnošću i temperamentom.

Svetlana Bojković

Na pitanje o razlici u pristupu poslu pre i posle penzije, Svetlana ističe da sada radi ono što želi, a ne ono što mora. Rano je počela da radi i rano se penzionisala, što joj je dalo osećaj slobode. Kada je na sceni s mladim glumcima, često se seti svojih slavnih kolega, kao što su Petar Kralj, Predrag Ejdus i Branko Cvejić.

Svetlanu je fascinirao Zoran Radmilović, s kojim je igrala samo dva puta, ali njen omiljeni partner bio je Petar Kralj. Tokom zime, snimala je drugu sezonu serije “U klinču” i nastupala u nekoliko predstava u različitim pozorištima.

Svetlana Bojković

Kao žena puna života, sada ima više vremena za porodicu, ali žali što nije mogla provesti više vremena sa ćerkom dok je bila mala. Najteži period u Kajinom odrastanju bio je pubertet, ali je srećom prošao bez problema.

Svetlana je u trećem braku s diplomatom Slavkom Kruljevićem, kojeg je privukao njen običan život izvan glumačkog sveta. Njihovi temperamenti se slažu jer Slavko ima umetničku crtu, što je Svetlani dragoceno.

Svetlana Bojković

Svetlana uživa u običnim životnim radostima poput odlaska na pijacu i kuvanja. Voli da priprema hranu kad joj se kuva, iako se malo razmazila u Finskoj gde su imali ženu koja je kuvala. Koristi dobre kreme za lice i povremeno odlazi na tretmane, ali izbegava botoks i druge korekcije.

U odnosu na “stara dobra vremena”, ne vidi mnogo pozitivnog u današnjem načinu života, ali je zadovoljna što ima posao koji joj omogućava da živi u svom mikrokosmosu. Iznenađena je što ima fanove među mladim generacijama, što je ne može objasniti, ali joj prija.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *