“BILO JE SAVRŠENO, RADILA SAM ŠTA JA HOĆU” Jelena u lice Ivanu priznala prevaru, Marinković izbezumljen zaurlao pred svima

“BILO JE SAVRŠENO, RADILA SAM ŠTA JA HOĆU” Jelena u lice Ivanu priznala prevaru, Marinković izbezumljen zaurlao pred svima

Jelena Marinković prevarila je svog supruga Ivana Marinkovića s Urošem Rajačićem, a detalji njihove afere izašli su na videlo tokom emisije uživo. Ivan, koji je isprva odbacivao spekulacije o prevari, suočio se s istinom kada je Uroš sve priznao.

Uroš Rajačić, Ivan Marinković, Jelena Marinković

– “Jadna si što si ovo uradila. Ne želim da budem s tobom, već sam ti rekao pre emisije. Primitivno se diraš sa čovekom,” rekao je Ivan.
– “Nije bilo primitivno, bilo je savršeno. Radila sam šta ja hoću, kad budem izašla biću sa kim hoću,” odgovorila je Jelena.

Uroš Rajačić, Jovana Cvijanović

Ivan, pogođen priznanjem, počeo je da lomi stvari i najavio Jelenino iseljenje iz stana u Beogradu. Uroš je otkrio da su se on i Jelena mazili i dodirivali, a ona mu je priznala da se zaljubila i da želi da se viđaju i van rijalitija. Njihova afera nastavila se i nakon toga, što je dodatno razbesnelo Ivana.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *