HAOS NA VIMBLDONU ZBOG VRELE PLAVUŠE! Teniseri posle meča imali ŽUSTRU RASPRAVU na mreži! Jedna objava dodatno ZAPALILA VATRU!

HAOS NA VIMBLDONU ZBOG VRELE PLAVUŠE! Teniseri posle meča imali ŽUSTRU RASPRAVU na mreži! Jedna objava dodatno ZAPALILA VATRU!

Nemački teniser Aleksander Zverev je ponovo doživeo poraz uprkos vođstvu od 2:0 protiv Tejlora Frica na Vimbldonu. Fric je preokrenuo meč i pobedio sa 4:6, 6:7, 6:4, 7:6, 6:3, što mu je omogućilo plasman u četvrtfinale. Zverev je tokom meča imao problema sa povredom kolena i nosio je steznik, što je uticalo na njegovu igru.

Aleksander Zverev, Tejlor Fric

Nakon meča, Zverev je izrazio nezadovoljstvo ponašanjem pojedinih ljudi iz Fricove lože, posebno misleći na Fricovu devojku, Morgan Ridl. Ona je dodatno pogoršala situaciju objavom na Instagramu, jasno izražavajući svoje neslaganje sa Zverevim.

Zverev je u prošlosti bio optužen za napad na dve bivše devojke. Jedna od njih, Brenda Patea, optužila ga je za zlostavljanje, ali je slučaj nedavno završen tokom Rolan Garosa, gde je postignut dogovor da Zverev plati 200.000 evra, od čega 150.000 ide za sudske troškove, a 50.000 u humanitarne svrhe za mentalno zdravlje. Zverev je insistirao na svojoj nevinosti i izrazio zadovoljstvo što je slučaj konačno završen.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *