“TATA NIJE HTEO DA ME VIDI JER SAM SE UDALA ZA ROMA” Natalija prvi put o osudi porodice zbog braka sa Sanijem: Bilo mu je krivo…

“TATA NIJE HTEO DA ME VIDI JER SAM SE UDALA ZA ROMA” Natalija prvi put o osudi porodice zbog braka sa Sanijem: Bilo mu je krivo…

Pevačica grupe Trik FX, Natalija Ibraimov (53), poznata je po dugogodišnjoj saradnji i braku sa suprugom Sanijem Ibraimovim. U nedavnom intervjuu, Natalija je otkrila detalje iz privatnog života, uključujući činjenicu da njen otac nije podržavao njenu vezu sa Sanijem zbog njegove romske nacionalnosti.

Sani Ibraimov, Natalija Ibraimov

Kada se udala za Sanija, njen otac nije razgovarao s njom mesec dana i bio je razočaran. Pitao ju je kako je moguće da se baš ona udala za njega, na šta je Natalija odgovorila da je njen otac naučio da ljude gleda prema njihovoj dobroti, a ne prema nacionalnosti ili veroispovesti. Natalija je rekla da za nju Romi predstavljaju važan deo njenog života i da oseća kao da ima njihovu krv u sebi.

Sani trik FX, Natalija Trik Fx

Iako ne priča često o privatnom životu, Natalija se suočila sa mnogim lažnim medijskim natpisima, posebno o njenom ljubavnom životu. Između ostalog, pisano je da je varala muža i da se “prodaje” za novac, ali Natalija je izjavila da je u životu imala samo dva dečka pre nego što se udala za Sanija.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *