TEST SA POMORANDŽOM RAZDRMAO MREŽE: Mnogi su posle ovoga raskinuli – ovako ćete saznati koliko mu značite

TEST SA POMORANDŽOM RAZDRMAO MREŽE: Mnogi su posle ovoga raskinuli – ovako ćete saznati koliko mu značite

Bez obzira na to šta vam je važno u ljubavnom odnosu, lepo je imati partnera koji čini male gestove naklonosti. Jedna teorija na TikToku izazvala je veliku pažnju jednostavnim testom koji pokazuje koliko je vaš partner pažljiv. Prema ovoj teoriji, ako partneru date pomorandžu i on je oljušti umesto vas, to je znak da ste stvoreni jedno za drugo. Ako vam donese celu pomorandžu, to bi trebalo da bude crvena zastavica.

Video-snimci na društvenim mrežama prikazuju devojke kako zamole svoje partnere da im donesu pomorandžu. Ako partner donese oljuštenu voćku, to se smatra pažljivim gestom. Varijacija testa uključuje traženje od partnera da oljušti pomorandžu. Rezultati ovog testa su različiti – neki su otkrili da su s pravom osobom, dok su drugi raskinuli veze zbog toga.

https://www.tiktok.com/@screenshothq/video/7325095029872135457?is_from_webapp=1&sender_device=pc

Psihologica Aleksandra Solomon, specijalizovana za odnose, ističe da se čitava intimna veza ne može svesti na to kako partner postupa s pomorandžom. Ona naglašava važnost direktne komunikacije s partnerima o potrebama, umesto stavljanja na test koji može ponižavati osobu.

Medijatorka za veze, Kejt Mejnsfild, dodaje da je važno prilagođavanje partnerovim potrebama, ali do određene granice. Ona ističe da test može dovesti do pogrešnog verovanja da nismo voljeni, dok je možda samo problem u nedostatku komunikacije i postavljanja granica u vezi.

Ako su vam male stvari važne, partnerovo odbijanje da se prilagodi može biti znak nezdrave ili toksične veze. Kejt Mensfild naglašava da je važno gledati širu sliku veze i otvoreno komunicirati o svojim željama i potrebama.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *