TELENOVELA IZ BRESTAČA DOBILA OBRT! Brankin “muž” ima ženu Slađanu, svi detalji SAPUNICE: “Darko će dobiti batu ili seku”

TELENOVELA IZ BRESTAČA DOBILA OBRT! Brankin “muž” ima ženu Slađanu, svi detalji SAPUNICE: “Darko će dobiti batu ili seku”

Darko Lazić našao se u centru skandala kada je otkriveno da se njegova majka Branka tajno venčala u Beču za svog partnera Dragana. No, ubrzo nakon što je Dragan najavio mogućnost svadbe u septembru, počeli su problemi u vezi. Dragan je iznenada otišao na odmor u Grčku sa svojom prvom suprugom Slađanom, za koju se nije ni znalo da postoji, i njihovom zajedničkom ćerkom.

Branka Lazić

Slađana je kontaktirala redakciju časopisa “Svet” tvrdeći da ih Branka uznemirava. Izjavila je da želi da Branka prestane da ih vređa i da im dozvoli miran odmor. Takođe je aludirala na mogućnost da je Branka trudna.

– Želela bih da nas Branka Lazić ne vređa i ostavi nas da boravimo u Grčkoj na odmoru bez stresa. Popila je neko veče i poslala poruku sa vređanjem. Izgleda da će Darko imati batu ili seku. To će vam već Branka objasniti. Samo želim da provedem ostatak odmora u miru. Kontaktirajte Dragana, samo da me ne vređa ne dira. Imam dosta materijala za familije Lazić – rekla je Slađana.

Nakon nekoliko dana, Slađana je ponovo pisala redakciji, šaljući fotografije sa odmora i tvrdeći da Branka i dalje pravi probleme.

Darko Lazić, Branka Lazić

– Sinoć nismo mogli porodično da večeramo, stalno je bila na telefonu, nije dala Draganu mira. Vratili smo se sa mora, bili smo na večeri u Prokuplju. Pretila je Draganu. Poslali smo poruku njenom sinu. Dragan je ostavio Branku jer je stalno negativna i problematična – rekla je Slađana.

Dragan Paunović

Dragan je potvrdio da je Slađana njegova supruga, ali je odbio da komentariše svoj odnos sa Brankom, ističući da ne želi medijsku eksponiranost i da nije bilo venčanja sa Brankom, već je samo garantovao za nju zbog papira.

– Slađana Nikolić se zove ta što je vama pisala, mi smo već godinama u braku. Iznervirala se jer ne voli kada me provlače kroz gluposti. Ne želim ništa o tome da pričam i to da komentarišem. Ne želim da me neko provlači kroz priče da meni treba marketing i da ja koristim Darka i Branku zbog reklame. Ja zaista nemam nikakav interes. Što se venčanja tiče, nije ga bilo. Ja sam samo garantovao za nju da je na mojoj adresi, zbog papira. U zajebanciji sam rekao da će biti svadbe – bio je jasan Dragan.

Prema izvoru iz “Sveta”, Draganov i Brankin odnos narušio se zbog Brankine prijateljice koja je širila neistine o Draganu i pokušavala da okrene Branku protiv njega.

Branka Lazić je demantovala sve ove tvrdnje, ističući da su ona i Dragan i dalje zajedno i da je sve ostalo laž.

– Ja sve to demantujem, nije istina, ne znam ko ovo nama pravi ili hoće da smesti, ja i Dragan smo zajedno još, volimo se i lepo nam je. To je moj komentar, sve drugo je laž – izjavila je Branka.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *