ANABELA I GAGI PONOVO ZAJEDNO: Svako zaslužuje drugu šansu! Pevačica otkrila sve detalje pomirenja sa denserom, zbližile ih ćerke

ANABELA I GAGI PONOVO ZAJEDNO: Svako zaslužuje drugu šansu! Pevačica otkrila sve detalje pomirenja sa denserom, zbližile ih ćerke

Anabela Atijas i Gagi Đogani su rešili sve nesuglasice iz prošlosti i pomirili se, te ih sada očekuje prvi zajednički nastup kao grupa Fanki dži nakon dugo godina. U otvorenom razgovoru za Kurir, Anabela je otkrila da su ih njihova deca i unuke zbližili. Sretali su se na istim događajima i sve je išlo spontano, bez usiljenih napora. Prošlost je ostavila iza sebe i fokusirali su se na ljubav koja se rađa s njihovim unukama.

Anabela Atijas, Luna Đogani

Anabela je naglasila da se pomirenje dogodilo prirodno, bez posebnog truda s njihove strane. Rad na sebi i mentalnom zdravlju doveo je do pozitivnih promena, a ljudi to osećaju. Kada si pozitivan, sve se slaže bez preterane želje i guranja. Vreme je odradilo svoje i sve je došlo na svoje mesto. Poenta života je učiti iz grešaka i davati drugima drugu priliku.

Nina Đogani, proslava, rođendan, porodica Đogani

Deca su, naravno, igrala ključnu ulogu u njihovom ponovnom zbližavanju. Prisustvovanje istim događajima i nepravljenje problema što je druga strana prisutna, vremenom je dovelo do ponovnog kontakta. Roditelji treba da daju primer svojoj deci i ne opterećuju ih lošim stvarima iz prošlosti.

Anabela Atijas

Njihov trenutni odnos je normalan i spontano se dogovaraju oko repertoara za predstojeći nastup u Beogradu, kojim će obeležiti 30 godina od izlaska prvog albuma. Anabela je srećna što grupa Fanki dži i dalje ima jaku bazu obožavalaca, uključujući i mlađe generacije koje slušaju njihove pesme. Ukoliko bude interesovanja, nisu protiv dodatnih nastupa i koncerata.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *