Zašto se žene lože na Zorana Marjanovića? Stručnjaci objasnili zašto i pored kontroverzi pevačice padaju na njega

Zašto se žene lože na Zorana Marjanovića? Stručnjaci objasnili zašto i pored kontroverzi pevačice padaju na njega

Suđenje Zoranu Marjanoviću i skandali koji ga prate podjednako fasciniraju javnost kao i njegov ljubavni život. Nakon tragične smrti njegove žene Jelene Marjanović, koja je i dalje obavijena velom misterije, Zoran je našao sreću u ljubavnom planu. Bio je u vezi sa Zoricom Mitrović dok je bio u zatvoru, gde je bio optužen za ubistvo supruge (kasnije oslobođen svih optužbi), a trenutno je u vezi sa pevačicom Indi.

Javno mnjenje je bilo podeljeno; neki su verovali u njegovu krivicu, dok su drugi tvrdili da je nevin. Psihološkinja Snežana Repac objašnjava da mnoge žene koje su birale da uđu u odnos s njim pripadaju grupi koja veruje u njegovu nevinost. One ga vide kao tragičnog junaka medijske scene, nekoga ko je nepravedno osuđen i stoički izdržao sve nedaće.

Zoran se bavi muzičkom produkcijom već više od dvadeset godina i autor je mnogih folk hitova. Tokom rada na pesmi upoznao je svoju sadašnju ljubav, Indi. Snežana Repac objašnjava da je njihova bliskost rezultat zajedničkog rada i međusobnog poverenja.

Snežana Repac

Žene koje su bile uz njega vide ga kao nekog ko je nepravedno šikaniran i osuđen, što im dodatno budi empatiju i želju da mu pruže utehu.

Psihoterapeutkinja Tamara Trajković dodaje da žene koje privlače “loši momci” često ponavljaju obrasce iz detinjstva i traže validaciju. One koje veruju u njegovu nevinost vode se sindromom spasioca, želeći da ga preobrate i dokažu da su bile u pravu.

Zoranov slučaj je specifičan jer se njegova nevinost sada dokazuje, što dodatno motiviše žene da ga podrže. Njegove veze s pevačicama nisu iznenađujuće, s obzirom na to da se kreće u tom okruženju i medijska pažnja koju dobija koristi i njemu i njegovim partnerkama.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *