Nedeljni horoskop od 15. do 21. jula 2024.: Evo čega treba da se čuvate u danima pred nama, a šta ne smete da propustite

Nedeljni horoskop od 15. do 21. jula 2024.: Evo čega treba da se čuvate u danima pred nama, a šta ne smete da propustite

**Ovan**

Naredna nedelja donosi prilike za poboljšanje ljubavnog života. Pozivi na žurke ili okupljanja koje ćete rado prihvatiti mogu vam doneti susret sa potencijalnim partnerom. Ako ste već u vezi, vaša veza će cvetati. Na poslu će vam nadređeni biti naklonjeni, ali bi moglo biti nesporazuma. Jasno sagledajte svoju ulogu i postupite u skladu s tim. Savetuje se bavljenje sportom ili rekreacijom.

**Bik**

Ljubav je bliža nego što mislite, ali morate biti strpljivi i uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte iskazivanje emocija, već sačekajte pravi trenutak. Na poslu ćete možda biti primorani da nešto odustanete. Prihvatite izazove i ne forsirajte stvari. Osećate se iscrpljeno fizički i psihički, pa je odmor neophodan.

**Blizanci**

Možda nećete osetiti emotivno ispunjenje koje očekujete, ali pozitivan stav će doneti lepe trenutke. Partner će razumeti da vam ljubav trenutno nije prioritet. Na poslu se oslobodite sumnji u sebe kada stvari ne idu glatko. Sve će se srediti, a vi ćete raditi bolje. Odmor i san su ključni za zdravlje.

**Rak**

Ljubavni život će biti bogat, ali strasti će biti tiše, što neće umanjiti zadovoljstvo. Ulazite u dugoročnu fazu veze. Samci će uspešno zavoditi. Na poslu dozvolite drugima da se izraze i pomognu. Budite strpljivi, sve će doći na svoje mesto. Fokusirajte se na hobije i više se krećite, čak i po vrućini.

**Lav**

Ljubavni život će vam zasijati. Otvaraju se nove prilike, pa se obucite i izađite. Na poslu ćete rešavati ozbiljnije zadatke i smelije krenuti napred. Gradićete nove uslove rada ili dobijati nove projekte. Nosite svetlost i njome osvetlite ljude oko sebe. Odmor i relaksacija su poželjni.

**Devica**

Ljubavni život će vam biti fantastičan, ali usporite. Na poslu vidite rezultate, ali vaši saradnici su kratkovidi. Verujte u sebe i dobijate povratne informacije da radite dobro. Odmor i izbegavanje stresa su važni.

**Vaga**

Strasti će biti jače, a vi zavodljiviji. Voljena osoba će to dočekati sa zadovoljstvom. Imate jaču potrebu za sigurnošću i vodite bitke sa sobom. Na poslu će vaše znanje biti više cenjeno. Budite svesni svoje stručnosti i pokažite svoje sposobnosti. Vežbajte i istežite kičmu, posebno vratni deo.

**Škorpija**

Ako ste slobodni, želite samo da se dobro zabavite i opustite. Važno je da partneru priznate svoje namere. Moguće je uspostavljanje ili obnavljanje poslovnih kontakata sa ljudima iz inostranstva, što će vam proširiti vidike. Vežbajte, vozite bicikl, spavajte i boravite kraj vode.

**Strelac**

Kada je reč o ljubavi, introspekcija je ključna. Samoća može biti korisna jer intuicija kaže da vreme nije povoljno za ljubav. U vezama će sve biti dobro, ali uz mnogo energije. Na poslu će mnogi usavršiti nove veštine. Spavajte dovoljno i hidrirajte se.

**Jarac**

Ljubavni život će biti pun nedoumica. Samci će se osećati najbolje, ali nije lako biti sam. Na poslu će biti zanimljivo, posebno za kreativne. Povezaćete se sa mladim saradnicima i imati bolje uslove za rad. Odmor je neophodan, proverite krvnu sliku i unosite potrebne vitamine.

**Vodolija**

Veza i ljubavni život će biti opušteniji. Lako ćete zavoditi i uživati. Voljena osoba će vam se otvoriti, što će vas zbližiti. Samci će naći društvo uz opuštenu kafu. Na poslu će biti izazova, ali to su prilike za rast. Opuštajte se uz umetničke sadržaje i provodite vreme na otvorenom.

**Ribe**

Ljubavni život će biti miran, što vam odgovara. Partner će deliti vaš osećaj harmonije. Vaš trud će biti prepoznat i nagrađen. Skromnost i stidljivost biće primer mnogima. Radite predano i bez mnogo pitanja. Odmor kraj vode sa prijateljima će vas osvežiti.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *