EVO KAKO ZAPRAVO IZGLEDA IMANJE “ELITE” Ovo se nije videlo na televiziji: Jezivi natpisi, talozi prljavštine, uništen nameštaj

EVO KAKO ZAPRAVO IZGLEDA IMANJE “ELITE” Ovo se nije videlo na televiziji: Jezivi natpisi, talozi prljavštine, uništen nameštaj

Pre tri dana završen je rijaliti “Elita”. Nakon deset meseci boravka na imanju, učesnici su se iselili iz Bele kuće, a scena koju su ostavili za sobom je zastrašujuća!

Na internetu se pojavio snimak sa završne žurke sedme sezone, gde je jasno vidljivo da učesnici, kao i svake godine, nisu vodili računa o higijeni, te da nisu poštovali ni kuću ni svoje cimere.

Stanje u Beloj kući je toliko prljavo i odvratno da su mnogi komentarisali da se ne bi usudili da dodirnu bilo šta. Prema snimku, takmičari nisu imali nikakvih problema sa tim kako će ostaviti prostor iza sebe nakon deset meseci boravka, što se jasno vidi po prljavštini na svakom ćošku.

U kupatilu se nalazi otpad svuda, a pločice u tušu su potpuno zaprljane. Kreveti i dušeci su izgledali isflekano i isprskano, dok je nameštaj bio uništen, ali najveće gađenje izazvala je kuhinja.

Posebno je muka prisutnima na žurci izazvalo stanje u frižideru, gde su pronađeni ostaci buđave hrane i prljavština po svim delovima i fiokama.

Na stolu i drvenim vratima su bili vidljivi razni potpisi i poruke, neki ljubavnog karaktera poput “Željko i Miljana” u srcu, “M+t=beba”, dok su neki bili veoma uznemirujući: “Ja sam psihopata”, “Nikada više u rijaliti! M.K.”…

Inače, produkcija se trudi da svaka nova sezona rijalitija počne sa besprekornim izgledom kako unutrašnjosti tako i celokupnog imanja, ali učesnici brzo sve unište, pocepane i isflekane.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *