ISPLIVALE PREPISKE ŠA I VANJE! Istina o njihovom odnosu pred ulazak u Elitu: Bivša mu pljuvala prijatelje i davala lažnu nadu

ISPLIVALE PREPISKE ŠA I VANJE! Istina o njihovom odnosu pred ulazak u Elitu: Bivša mu pljuvala prijatelje i davala lažnu nadu

Nenad Aleksić Ša i Vanja Ignjatović su tokom učešća u rijalitiju “Elita” razmenjivali žučne poruke koje su otkrivale duboke probleme u njihovom odnosu. Ša je izrazio frustraciju zbog Vanjinog nedostatka pažnje prema njemu, optužujući je da provodi previše vremena po kafićima umesto da se posveti njihovom domaćinstvu. Vanja mu je uzvratila, nazivajući ga haotičnim i kritikujući njegove zahteve.

Nenad Aleksić Ša, Vanja Ignjatović

Pred Šin ulazak u “Elitu”, Vanja je izrazila zabrinutost zbog brzine njegove odluke i njegovog emocionalnog stanja. Ša je očajan zbog udaljenosti od nje i žalio se kako mu nedostaje, ali Vanja nije bila sigurna u budućnost njihovog odnosa.

Elita, Finale, Nenad Aleksić Ša

Kasnije, tokom Vanjinog pobačaja, njihova komunikacija je postala emotivna i puna krivice. Vanja je izrazila svoje emocionalne probleme, osećajući se prazno i neželjeno, dok je Ša delio svoju tugu sa Jovanom Tomić Matorom zbog nedostatka pažnje od strane Vanje.

Nenad Aleksić Ša

Ovo turbulentno dopisivanje otkriva duboke probleme u njihovom odnosu i teške emocionalne izazove koje su oboje prolazili tokom vremena provedenog u rijalitiju.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *