ŠUŠKA SE DA JE OVO SPISAK NOVIH UČESNIKA RIJALITIJA Oni će napraviti haos, a pored Zvezdana Slavnića ulazi ovaj bivši zatvorenik

ŠUŠKA SE DA JE OVO SPISAK NOVIH UČESNIKA RIJALITIJA Oni će napraviti haos, a pored Zvezdana Slavnića ulazi ovaj bivši zatvorenik

Anita Stanojlović je nedavno osvojila prvo mesto u završenoj sezoni rijalitija “Elita”, što je izazvalo rastuće nestrpljenje među fanovima dok se datum početka nove sezone približava. Na Fejsbuk stranici posvećenoj “Eliti 8” pojavio se spisak potencijalnih novih učesnika, koji su već dobro poznati publici.

Elita, Finale, Proglašenje pobednika, Pobednik, Pobeda, Anita Stanojlović, Pobednica, Aneli Ahmić

Prema spisku, među potvrđenim učesnicima su Ana Spasojević, Uroš Stanić, popularni Gastoza koji je nedavno izašao iz zatvora, bivši zatvorenik Zvezdan Slavnić, Albert Galorini, Slađana Lazić, Nataša Radan, Situ Ahmić, Aleksandra Jakšić, Meli Lakić, Aleksandar, Marija Jokić i Ivana Keneski, prenosi Republika.

Elitovizija, Miljana Kulić

Miljana Kulić, poznata rijaliti zvezda, takođe će biti deo “Elite 8”, a postoji spekulacija da će se u kući pojaviti i Ermina Pašović, nakon što je Osman Karić na Instagramu objavio fotografiju sa njom i dao aluzije na njen mogući ulazak.

https://www.instagram.com/p/C7OUvsnCaHX/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Pored toga, Željko Mitrović je najavio povratak rijaliti šou programa “Farma” na male ekrane, što će se dogoditi u okviru proslava povodom 30 godina postojanja Pink televizije. U septembru će “Elita” započeti svoju osmu sezonu, dok će Narodna TV biti domaćin novog nastavka “Farme”, koncipirajući se kao Pink u svojim počecima devedesetih godina.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *