PRELEPA SRPKINJA ZAGRMELA ZBOG CENZURE INSTAGRAMA! Guše joj vidljivost OBJAVA, razlog je BIZARAN: Imam pravo da delim svoju STRAST

PRELEPA SRPKINJA ZAGRMELA ZBOG CENZURE INSTAGRAMA! Guše joj vidljivost OBJAVA, razlog je BIZARAN: Imam pravo da delim svoju STRAST

Sanja Vukašinović, poznata srpska sportistkinja koja je predstavljala Srbiju u streljaštvu na Olimpijskim igrama u Tokiju, nedavno se suočila sa problemom cenzure na Instagramu zbog objavljivanja fotografija sa borilišta. Ona je javno izrazila nezadovoljstvo ovim postupkom platforme.

Na svom Instagram profilu, Sanja je istakla da sportovi poput streljaštva i borilačkih veština, iako uključuju opremu koja može delovati agresivno, trebaju biti legitimno prihvaćeni kao olimpijske discipline. Kritikovala je Instagramovu politiku koja, prema njenim rečima, guši vidljivost njenih objava o sportskim dostignućima. Naglasila je da ovakva praksa ne samo da ometa njen put i mogućnost deljenja svojih uspeha, već i šalje poruku koja umanjuje legitimnost streljaštva kao sporta.

Sanja je dodala da svaki sportista zaslužuje pravo da deli svoju strast i dostignuća na društvenim mrežama te da prihvatanjem svih sportova, uključujući streljaštvo, promovišemo kulturu poštovanja i cenimo posvećenost i veštinu koja je potrebna za bavljenje sportom.

Iako Sanja Vukašinović neće učestvovati na narednim Olimpijskim igrama u Parizu, gde će Srbiju u streljaštvu predstavljati Zorana Arunović, Damir Mikec i Lazar Kovačević, ona je ostala aktivna u promovisanju svojih sportskih vrednosti i borbi za pravdu u tretmanu sportova na društvenim mrežama.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *