“OD ISAKA ŠABANOVIĆA SAM DOBILA ŠAMARČINU!” Mladenovićka rešila da iznese sve u javnost: Trpela sam fizičko i psihičko nasilje

“OD ISAKA ŠABANOVIĆA SAM DOBILA ŠAMARČINU!” Mladenovićka rešila da iznese sve u javnost: Trpela sam fizičko i psihičko nasilje

Folk pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je otvorila svoje srce i progovorila o svojoj bivšoj vezi sa kolegom Isakom Šabanovićem, otkrivajući detalje koji do sada nisu bili javno poznati.

Aleksandra Mladenović, Isak Šabanović

Aleksandra je istakla da nije finansijski izdržavala Isaka, već da bi mu ponekad kupila poklon, ali da to nije bila osnova njihovog odnosa. Kada je reč o svojim osećanjima prema njemu danas, Aleksandra je rekla da njegovo ime u njoj ne budi nikakve posebne emocije.

Isak Šabanović, Aleksandra Mladenović

Međutim, istakla je da njihova veza nije bila ljubav već promašaj. Izrazila je negativno mišljenje o njemu, opisujući ga kao neiskrenog, posebno u javnosti. Najviše je naglasila da je Isak bio nasilan prema njoj, navodeći da je doživela i fizičko i psihičko nasilje od njega. Posebno je istakla jedan incident u Beču kada je od njega dobila šamar tokom svađe zbog ljubomore i vređanja zbog njenih kupovina.

Darko Lazić, svadba, svadba Darko Lazića, Aleksandra Mladenović

Aleksandra je zaključila da je razočarana u muški rod zbog takvog iskustva sa Isakom, naglašavajući da je finansijski nezavisna i da nije potrebno da je muškarac finansijski podržava.

Prethodno je već izjavljivala da želi da izbegava bilo kakav kontakt sa Isakom, i da smatra da je njihov odnos bio greška koju je napravila.

 

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *