“ŠAMARALA ME JE I NAPRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA” Šok ispovest Anitinog bivšeg, otkrio šta je radila PRE ZADRUGE: Uhvatila se DROGE

“ŠAMARALA ME JE I NAPRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA” Šok ispovest Anitinog bivšeg, otkrio šta je radila PRE ZADRUGE: Uhvatila se DROGE

Anita Stanojlović nedavno je trijumfovala u rijalitiju “Zadruga 7 Elita”, osvojivši nagradu od 100.000 evra. Ovo nije bilo njeno prvo učešće u ovom rijaliti programu, pošto je prethodno bila deo “Zadruge 6”, gde su se komentarisali njeni odnosi i ponašanje, uključujući i turbulentan odnos sa bivšim partnerom.

Zadruga elita, Anita Stanojlović

Bojan Arnuš, bivši partner Anite, je u intervjuu za Kurir izneo svoju stranu priče. Odbacio je Anitine tvrdnje da su bili u braku, navodeći da su se upoznali u kafiću, a da je on kasnije pružio podršku Aniti nakon što je navodno bila izbačena iz kuće od strane majke. Bojan tvrdi da su raskinuli nakon što je Anita ostala trudna u ranoj fazi njihove veze. Ističe da je preuzeo odgovornost za dete, ali da je Anita uoči ulaska u rijaliti prekršila dogovor o novčanoj pomoći majci deteta.

Elita, Finale, Proglašenje pobednika, Pobednik, Pobeda, Anita Stanojlović, Pobednica, Aneli Ahmić

Bojan takođe tvrdi da je Anita napravila probleme njemu i njegovoj porodici, optužujući je za lažiranje priča o nasilju i maltretiranju. On tvrdi da je upravo on bio žrtva fizičkog i psihičkog nasilja od strane nje, što je dovelo do negativnih reakcija okoline prema njemu.

Anita Stanojlović

Anita je ranije u “Zadruzi” podelila svoju verziju, tvrdeći da je pobegla od bivšeg partnera zbog nasilja koje je trpela. Sada, posle pobede u “Zadrugi 7 Elita”, Anita je ponovo privukla pažnju javnosti, dok njeni lični i emotivni sukobi nastavljaju da intrigiraju.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *