SLOBA OTKRIO DETALJE INCIDENTA U BUDVI! Sukobio se sa jednim muškarcem: Napravio sam BURNIJU REAKCIJU… Spomenuo i KOLEGE

SLOBA OTKRIO DETALJE INCIDENTA U BUDVI! Sukobio se sa jednim muškarcem: Napravio sam BURNIJU REAKCIJU… Spomenuo i KOLEGE

Sloba Radanović, pevač koji se trenutno nalazi u Budvi, podelio je svoje utiske sa koncertne turneje i osvrnuo se na nedavni incident u jednom kafiću.

Sloba Radanović

Govoreći o svojim trenutnim iskustvima u Budvi, Radanović je istakao da uživa u boravku tamo i da mu je posebno važno što može da se posveti porodici dok istovremeno radi. Naglasio je da mu je bilo bitno da se ove sezone ne razdvaja mnogo od svoje supruge Jelene i njihovog sina Damjana.

Na pitanje da li stigne da se opusti i izađe uveče, Radanović je rekao da ponekad izađe kasnije ako peva neko koga voli, ali da ne konzumira alkohol previše često.

Jelena Radanović

Kada je reč o ostavljanju bakšiša kolegama, pevač je istakao da to voli jer mu pruža zadovoljstvo da daje i deli sa drugima, umesto da samo zadržava za sebe.

Na temu nedavnog incidenta u kafiću, Radanović je opisao situaciju kao beznačajnu, navodeći da se ništa ozbiljno nije dogodilo te da ne želi davati bespotrebnu pažnju takvim stvarima. Incident se navodno desio kada je njihov sin sedeo na ležaljci koju je vlasnik kafića želeo da zadrži, što je izazvalo burnu reakciju pevača.

Ovako bi se mogla parafrazirati njegova izjava o tim događajima.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *