U kući imam jednu sliku, da deca znaju odakle im hleb na stolu: Zaradio je više od Đokovića, a decu učio da budu skromna

U kući imam jednu sliku, da deca znaju odakle im hleb na stolu: Zaradio je više od Đokovića, a decu učio da budu skromna

Zlatan Ibrahimović nedavno je dao izuzetno otvoren intervju Pirsu Morganu koji je privukao pažnju širom sveta. U razgovoru je otkrio mnogo toga o svom životu, stavovima i porodičnim vrednostima.

Ibrahimović je istakao da mu je porodica, posebno deca, najvažnija stvar na svetu. Kao otac, naglasio je važnost zaštite njihove slobode i odgovornog vođenja njihovog odrastanja. Posebno je istakao da deci ne dozvoljava korišćenje društvenih mreža, a pristup internetu im je ograničen.

Zlatan Ibrahimović

Govoreći o svojim sinovima, Vinsentu i Maksimilijanu, koji igraju fudbal za Milan, ponosno je istakao da su fokusirani na sopstvene karijere, a ne na njegovu slavu. Njegov pristup odgajanju dece naglašava potrebu da oni sami postižu svoje ciljeve i ne da rade stvari zbog njega.

Sin Zlatana Ibrahimovića

U intervjuu je potvrdio da u njegovoj kući nema mnogo fotografija, osim jedne na kojoj su njegova stopala, što je simbol da se nikada ne sme zaboraviti odakle dolazi i koje su vrednosti važne.

Zlatan Ibrahimović

Takođe je otkrio detalje o svom odnosu sa partnerkom Helenom Seger, s kojom ima dugogodišnju vezu i dva sina. Iako nikada nisu venčani, Zlatan je objasnio da im papir nije bitan i da je njihova veza čvrsta bez formalnosti braka.

Helena Segar, Zlatan Ibrahimović

Osim porodičnih tema, Ibrahimović je govorio i o svojoj karijeri, sukobima sa drugim poznatim ličnostima, kao i o svojim pogledima na život i svet oko sebe. Intervju je bio pun izazovnih izjava i pokazao je Zlatanov karakteristični stav bez kompromisa.

Zlatan Ibrahimović, Helena Seger, Helena Segar

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *