VOLELA JE ARKANOVOG SINA, BILA SA MOĆNICIMA! Udala se za 6 godina mlađeg SLIKARA i nestala, evo kako Karolina izgleda danas

VOLELA JE ARKANOVOG SINA, BILA SA MOĆNICIMA! Udala se za 6 godina mlađeg SLIKARA i nestala, evo kako Karolina izgleda danas

Karolina Gočeva, omiljena pevačica iz Makedonije, privlačila je veliku pažnju javnosti u periodu svoje slave. Međutim, naglo je nestala sa estradnog neba, da bi kasnije 2017. godine iznenadila svoje fanove izjavom sudbonosnog “da” mladom slikaru Mihailu Korubinu, koji je šest godina mlađi od nje. Upoznali su se tokom snimanja naslovnice njenog albuma “Izvor”.

Karolina Gočeva

Njihova svadba bila je neobična jer se održala u vojnom hangaru na aerodromu Petrovec kod Skoplja, koji je preuređen za tu priliku. Mihail Korubin potiče iz umetničke porodice, njegov otac je poznati makedonski slikar, a majka dizajnerka. Mihail je magistar likovne umetnosti čija su dela izlagana u prestižnim galerijama širom sveta, kao što su Sofija, Toronto i Njujork.

Karolina Gočeva

Karolinin ljubavni život bio je česta tema medija i pre braka sa Korubinom. Spekulisalo se o njenim vezama sa skopskim biznismenom, bogatim Grkom sa fabrikom tekstila, kao i sa drugim ličnostima poput Aladina Dina Balića, skopskog kafedžije Grozdana i Mihajla Ražnatovića, sina pokojnog Arkanovog.

Toše Proeski, Karolina Gočeva

Njena karijera doživela je vrhunac kada je snimila duet sa pokojnim Tošetom Proeskim, što je dodatno učvrstilo njen status jedne od najvećih zvezda u regionu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *