Seka Aleksić nepogrešivo bira kupaće kostime koji ističu obline: 3 modela za atraktivnu ženstvenost

Seka Aleksić nepogrešivo bira kupaće kostime koji ističu obline: 3 modela za atraktivnu ženstvenost

Seka Aleksić je postala veoma aktivna na svojim društvenim mrežama, posebno na Instagramu gde je prati više od dva miliona ljudi. Pored svoje uspešne pevačke karijere, Seka se sve više angažuje u oblasti mode, lepote i lifestyle-a.

Ovog leta Seka je posebno istakla sezonu kupaćih kostima, pružajući inspiraciju svojim pratiocima o tome koje modele izabrati. Evo nekoliko njenih preporuka:

1. **Jednodelni, ali zanimljiv**: Seka je promovisala jednodelne kupaće kostime sa leopard šarom kao primer koji može da izgleda veoma atraktivno. Ovi modeli su idealni za žene sa većim grudima, pružajući dobru podršku i istovremeno izgledaju moderno zahvaljujući šarama.

https://www.instagram.com/p/C8UEIoANPUb/?utm_source=ig_embed&ig_rid=942df262-3445-4fee-9a23-17745aba1377&img_index=1

2. **Crni kupaći kostim je i dalje popularan**: Seka preporučuje klasični crni kupaći kostim koji je uvek u trendu. Naglašava da pravi model crnog kupaćeg može da transformiše izgled na plaži, a preporučuje modele sa interesantnim detaljima poput otvora na kukovima za dodatnu atraktivnost.

https://www.instagram.com/p/C8rR2n3Nh-o/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5aeb0c25-5813-44f6-b291-fdba833fa5be

3. **Hrom modeli po uzoru na svetske zvezde**: Prateći svetske trendove, Seka je prikazala hromirane bikini modele koji su postali popularni zahvaljujući uticajnim ličnostima poput Kim Kardašijan. Ovi modeli su smeli i ističu se svojom neobičnom bojom i nijansom.

https://www.instagram.com/p/C8rSz_3tdl7/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5d8425ab-b3f9-442b-98b9-d9e192c156e1

Seka Aleksić takođe naglašava raznovrsnost i dostupnost modernih kupaćih kostima koji mogu da zadovolje različite ukuse i stilove, čineći ih pristupačnim svim ženama koje žele da izgledaju moderno i samouvereno na plaži.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *